marjolijn bergmann van leeuwen tekstschrijver schrijven redigeren tekstbureau tekst teksten Middelburg Zeeland

   
   
   
   
   


Inmiddels werk ik zeven jaar als zelfstandig tekstschrijver. Ook de tien jaar daarvoor waren schrijven, PR en communicatie mijn dagelijks werk. Eerst op het partijbureau van de VVD in Den Haag, waar ik o.a. uitnodigingen, folders en webteksten schreef, de digitale nieuwsbrief maakte en cursusmateriaal ontwikkelde.

Daarna schreef ik voor de gemeente Albrandswaard toespraken voor de huwelijken die ik voltrok en speeches en columns voor de burgemeester. In april 2011 heb ik vervolgens mijn eigen tekstbureau opgericht: MarjolijnBvL Tekstschrijver.

Verder ben ik als bestuurslid betrokken bij de Zomeracademie Zeeland en TY Zeeuws kamerorkest, ambassadeur van het Zeeuws Museum en geef ik workshops en trainingen voor de VVD.

biografie cv marjolijn bergmann van leeuwen Klik op dit logo voor mijn complete cv en meer informatie.


marjolijn bergmann van leeuwen tekstschrijver schrijven redigeren tekstbureau tekst teksten Middelburg Zeeland       marjolijn bergmann van leeuwen tekstschrijver schrijven redigeren tekstbureau tekst teksten Middelburg Zeeland       marjolijn bergmann van leeuwen tekstschrijver schrijven redigeren tekstbureau tekst teksten Middelburg Zeeland